Akustične sobe za slušne aparate uz voucher od 20 EUR

Konzultantska stručnost i kvaliteta usluga ključni su čimbenici, posebno u specijajaliziranoj trgovini kao što je trgovina slušnim aparatima…

Prilikom razvoja naših elemenata za opremanje za savjetodavne i servisne površine stoga uvijek pazimo na funkcionalnost i privlačan dizajn. Uostalom, trebali biste moći prezentirati Vašu stručnost kako bi se klijent osjećao dobro i s povjerenjem prihvatio Vaše savjete i sugestije.
Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam naše individualne koncepte opremanja trgovina: Bez obzira radi li se o potpunom ili djelomičnom preuređenju, naši proizvodi dostupni su godinama tako da ćete svakovremeno bez ikakvih problema moći nadopuniti Vašu trgovinu istim proizvodima kao što već imate. Rado ćemo vam ponuditi i našu uslugu planiranja. Naši dizajneri interijera razviti će vam koncept opremanja trgovine uz optimalno korištenje prostora i atraktivnog ambijenta, prilagođene vašim zahtjevima i proračunu! Interessanter Artikel zu den Bereich “Wetten”.

PS:

Pozivamo Vas da posjetite našu web stranicu www.concept-s-design.com Tamo ćete naći cijeli shopping svijet samo za zvučnu akustiku. Kao dar, dobit ćete 20,00 € sa sljedećim kuponskim kodom: HGA-JUN20DE (vrijedi do 31.12.2018 za online narudžbu od 149,00 kn neto vrijednosti robe).

provjera-akustike

PROVJERA AKUSTIKE

Akustična dvorana čini “srce” svake trgovine slušnim aparatima kao prostorija za zvučno izoliranje za mjerenje sluha i prilagodbe uređaja. Kako biste kupcu pružili kompletnu uslugu, ovo je vrlo bitan korak u projektiranju trgovine slušnim aparatima. Akustika mora biti predviđena i udovoljavati zahtjevima i kriterijima struke.

S nama imate kompetentnog partnera za izradu koncepcije svoje akustične dvorane, bez obzira radi li se o novoj zgradi ili pretvorbi postojeće sobe.

⇒ VIŠE INFORMACIJA

slusni-individualno-opremanje

INDIVIDUALNO OPREMANJE

Nakon definiranja projektnih mjera, opremanje se planira prema tijeku rada tijekom ispitivanja i prilagodbe sluha.

Budući da ovo savjetovanje traje neko vrijeme, važno je da prostorija nije samo funkcionalna, već i stvara ugodnu atmosferu za klijente.

⇒ VIŠE INFORMACIJA

akusticni-lamelo-paneli

AKUSTIČNI LAMELO PANELI

Akustične lamelarne ploče mogu se koristiti kao zvučno učinkovito zidno kućište, jer su akustični apsorberi integrirani u poprečnom položaju.

Zahvaljujući strukturi površine postiže se dodatno akustičko difuzno raspršivanje zvuka. Osim toga, u panele je moguće integrirati prezentacijske panele ili TV. .

⇒VIŠE INFORMACIJA

slusni-radionica

RADIONICA

Radionica mora biti funkcionalna i optimalno iskoristena, s organiziranim prostorom za sve potrebne strojeve i radne alate. Međutim, za otvorene koncepte, vidljive kupcima, posebno je važno da izgledaju “lijepo” i da se uklapaju u dizajn trgovine.

Nudimo Vam mogućnost da sastavite radionicu u skladu s vašim osobnim zahtjevima. Izaberite iz našeg asortimana različitih modula, ono što Vam najviše odgovara a mi ćemo Vam rado ponuditi individualni prijedlog, uključujući i vizualizaciju i ponudu.

⇒ VIŠE INFORMACIJA

slusni-dizajn

DIZAJN TRGOVINE SLUŠNIM APARATIMA

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naš katalog za opremanje trgovina slušnim aparatima: Bez obzira tražite li rješenje za izloge, zidnu prezentaciju, savjetovanje i uslugu, akustičku sobu za testiranje ili akustične panele, dekorativne stalke kao i ogledala koji su uvijek i svugdje potrebni – kod [concept-s]-a ćete naći sve za Vaš uspješan poslovni nastup!

Prelistajte katalog odmah na slijedećem linku.

⇒VIŠE INFORMACIJA

maloprodajni 3concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr