Concept-s: Linearni sistemi uređivanja

Conceptovi dizajn sistemi za uređivanje vaših optika idealni su za široki spektar izložbenih stalaka za različite proizvode… 

…naočale, satovi, nakit, slušna pomagala, kozmetika, cipele, kožni predmeti, modni dodaci, mobiteli, moda, sport i ostalo. Bez obzira trebate li izložbene stalke horizontalnog ili vertikalnog položaja, nepomične ili mobilne, u našoj ONLINE TRGOVINI ćete sigurno naći sve što ste zamisliti za vaš sljedeći dizajn projekt. 

Predstavljamo vam naše LINEAR sisteme, temeljeni na tri stila LINEARLINEAR LED i LINEAR STRIPE. Rado ćemo vam poslati naše kataloge i u tiskanom obliku, dovoljno je da nam pošaljate email. 
Također, slobodno nam se obratite za sve cijene i uvjete poslovanja.


 

linear 1

LINEAR

Temelj LINEAR sistema je jednostavni brzi okvir, koji je horizontalno umetnut u drveni ili akrilni stakleni panel. Uz profil se fleksibilno mogu postaviti različiti elementi za vaše proizvode. Kako ste već i naviknuli s ostalim concept-s proizvodima, i ovaj zidni stalak se može brzo i jednostavno izmijeniti po vašim potrebama i željama.

✔Jednostavno učvršćenje

✔Različiti nosači proizvoda se umeću s plastičnim adapterom u nosivi sistem

✔Mnoge varijacije za prezentaciju proizvoda

→VIŠE INFORMACIJA

linear sastavljanjelinear police

LINEAR LED

LINEAR LED police imaju elegantni dizajn i nisku instalaciju sa svjetlom na prednjem dijelu. Također imaju ugrađeno LED svjetlo na dnu koji savršeno osvjetljava proizvode. Ali osvjetljenje nije jedina funkcija koju ove police nude: one također imaju nevidljive magnete koji omogućuju uredno i fleksibilno postavljanje naočala i tako jasno izlažu vašu ponudu.

✔Dno s ugrađenim LED osvjetljenjem

Magnetni nosači proizvoda dostupni kao dodatak

✔LED police su samo 8mm debele

→VIŠE INFORMACIJA

linear sastavljanje 2linear polica 2

LINEAR STRIPE

LINEAR STRIPE police za LINEAR profil će vas odmah privući svojim elegantnim dizajnom. Imaju ugrađeno LED svjetlo na dnu koje savršeno osvjetljava proizvode. Zahvaljujući satiniranoj podlozi, proizvodi su dodatno osvjetljeni što zaokružuje cijelu prezentaciju i daje joj tu notu elegantnosti.

✔LED osvjetljenje!

✔Police su dostupne u tri različite visine

✔Jednostavno umetanje LINEAR STRIPE polica u nosač

→VIŠE INFORMACIJA

linear zadnja indi-opremanje-5

 

 

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Croatia

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr