Concept-s: MIDO 2019.

Concept-s je pripremio posebnu ponudu na MIDO 2019. u Milanu…

Posjetite concept-s štand Pav. 2 # F 50 na sajmu MIDO u Milanu od 23. do 25. veljače 2019. godine i tijekom sajamskih dana na sve narudžbe dobivate 10% popusta!

Za narudžbe i upite se direktno javite putem email adrese concept-s@zg.htnet.hr

U vrijeme visoke konkurencije i rastućeg online trgovanja, nudimo savršeno rješenje za učinkovitu sintezu lokalnih trgovina, a informacije su sve više dostupne virtualno.

[concept-s]: LL-INDUSTRIAL & LL-POP UP!

Zadovoljstvo nam je predstaviti našu novu kolekciju namještaja LL industrial: puristički dizajn koji odgovara suvremenom industrijskom izgledu nudi rješenja za sva područja vaše trgovine, od izloga do prezentera na zidu i samostojećeg namještaja kao što su vitrine i ormari za pohranu do stolova i pulteva. I naravno, proizvedeni s najmodernijim tehnikama proizvodnje i dostupni u različitim dimenzijama i sa širokim rasponom materijala!

Nova linija proizvoda LL-POP UP! definira fleksibilne prodavaonice i prodajna mjesta na potpuno nov način: čelični okviri se mogu brzo i jednostavno odvojiti i postaviti bez alata i očarati modernim industrijskim dizajnom. Ploče, police i ormarići za namještaj se jednostavno postavljaju u drugom koraku. Najbolji uvjeti za brzu reakciju na promjenjive zahtjeve, kao što su sezonski događaji ili potrebna preseljenja.

[concept-s] RASPRODAJA: preuzmite 30% popusta odmah!

Želite li proširiti Vaše izložbene površine za sunčane naočale?
Onda samo navalite! Kako bi Vam olakšali izbor, sastavili smo naše najbolje prezentere i na njih omogućili 30% popusta! Ponuda vrijedi za sve narudžbe do 28.veljače 2019.

Za sve trenutne ponude, molimo posjetite našu online trgovinu.

 

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr