Concept-s: Počinje opti sajam!

Ne propustite posebnu ponudu na sajmu opti 2018 u Munchenu od 12. do 14. siječnja! 


Otkrijte kod nas na štandu cijelu novu liniju proizvoda LL POP UP! Kao i dodatne novosti – i naš novi Shopdesign katalog 2018.

Povodom sajma Vam kao i uvijek nudimo posebnu ponudu: kod narudžbi i ugovora sklopljenih za vrijeme trajanja sajma dobivate 10% popusta na našem štandu u hali C3.128.
Veselimo se Vašoj posjeti!


[concept-s] NOVOSTI: LL-POP UP!

ll-pop-up1

Nova linija proizvoda LL-POP UP! nanovo definira fleksibilno uređenje trgovina i akcijskih površina: sklopivi čelični okviri se mogu složiti brzo i lako bez alata i privlače kroz svoj moderan industrijski dizajn. Paneli, ploče i tijela namještaja se onda u drugom koraku jednostavno umeću. Osigurava najbolje preduvjete da biste mogli pravovremeno reagirati na sezonska događanja i potrebne izmjene lokacije.

[concept-s] NOVOSTI: SHOP DESIGN KATALOG 2018!

shop-katalog

Veselimo se moći Vam danas prezentirati naš novi katalog. Očekuju Vas ne samo novi proizvodi, nego i dodatne inovacije i nova linija uređenja LL-INDUSTRIAL. Listajte odmah online preko sljedećeg linka.

[concept-s] PREGLED: NOVA ON LINE TRGOVINA

online-trgovina

Upravo smo u postupku stvaranja našeg novog nastupa na webu i uz to ćemo Vam ponuditi još bolju i pregledniju online trgovinu. Ona će Vam garantirati 24-satnu dostupnost kao i još brže dovršavanje budućih narudžbi. Osim toga, tamo ćete pronaći redovite akcije i moći ćete tamo unijeti i kodove kupona.

Dolazi uskoro!

VIŠE O OPTI SAJMU

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr