Dostupan je novi [concept-s] SHOP DESIGN katalog!

Gotovo 30 godina concept-s sinonim je za kvalitetan i kreativan dizajn trgovina, a jedna je od vodećih tvrtki u ovoj djelatnosti. Njihov je fokus optimalna prezentacija robe s promocijom prodaje. Svojim klijentima nudime širok spektar usluga i koncepata koji se mogu prilagoditi njihovim potrebama. Postavljaju najveći prioritet kvaliteti materijala koji se koriste.

Na taj način također dizajniraju, planiraju i realiziraju kompletnu opremu za trgovine i izrađuj prilagođene koncepte opremanja. Tijekom procesa prate Vas od osnovnog koncepta sve do njegovog dovršetka. Uvijek su uz Vas.

NOVI KATALOG: DIZAJN ZA OPTIČKE TRGOVINE


RJEŠENJA ZA IZLOGE

Molimo, uđite! Kroz izlog vaše trgovine kupac može steći prvi dojam vašeg asortimana robe i dizajna vaše trgovine. Fleksibilno i lako preuređivanje pruža vam priliku da privučete pažnju svog kupca na promotivni način – bilo ispred vaše trgovine ili u vašem prodajnom prostoru. Koristite izlog svoje trgovine da biste istaknuli svoje usluge i proveli marketinške promocije.

IZRAVAN PRISTUP ONLINE TRGOVINI

ZIDNE PREZENTACIJE

Pomoću zidnih prezentacija možete pokazati svom kupcu kompletan pregled vašeg asortimana robe. Okviri se mogu izravno prikazati i isprobati. Daljnji važni aspekti su: kupac zna gdje se usmjeriti, sigurnost u maloprodaji, kao i posebne naočale za sunčane ili sportske naočale i naočale za djecu. Da biste imali dovoljno prostora za pohranu na dohvat ruke, nudimo vam pored toga brojne ormariće u širokom rasponu različitih dizajna.

IZRAVAN PRISTUP ONLINE TRGOVINI

SAVJETOVANJE I USLUGE

Stručno savjetovanje i kvaliteta usluge glavni su faktori, osobito u specijaliziranoj trgovini. Prilikom razvijanja naših stolova za savjetovanje i usluzge uvijek posebno obraćamo pažnju na funkcionalnost i privlačan dizajn. To vam omogućuje da pokažete svoje stručno znanje jer se kupac treba osjećati ugodno i dobro savjetovan.

IZRAVAN PRISTUP ONLINE TRGOVINIRadno vrijeme: Kovinska 8, 10000 Zagreb, Hrvatska
Ponedjeljak – petak: 9:00 – 18:00
Subota: na zahtjev
Zakažite sastanak:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska
(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr