Higijena i prevencija – Info stalci i oprema za dezinfekciju iz concept-s

Željeli bismo podržati Vas, vaše zaposlenike i kupce u vašem svakodnevnom radu i zaštititi vas od mogućih infekcija s našim proizvodima.


Obavijestite svoje kupce i zatražite njihovu suradnju u poštovanju higijenskih propisa s našim info panelima i info stalcima za kupce i uređajima za dezinfekciju različitih veličina kao pult verzije ili samostojeće verzija. Plakate je lako umetnuti i zamijeniti, a zaštićeni su i iza staklene ploče od akrilnog stakla tako da sve lako možete očistiti.

Za domaće kupce za vrijeme COVID 19 osiguravamo 30% niže cijene u odnosu na ponudu na webshop.

Stojimo vam na raspolaganju za narudžbe i dodatne informacije, pozivom na broj +385-12409-209 ili putem e-pošte concept-s@zg.t-com.hr ili ksenija@concept-s.hr.

Dozatori sredstava za dezinfekciju

Naši su dozatori dostupni u različitim inačicama, kao inačice za stolove i pultove, samostojeći ili za zidnu ugradnju. Integrirani dozator radi na bateriju i preko senzora raspršuje dezinfekcijsku tekućinu, bez dodira. Uz opcionalnu čašicu za kapljanje, bilo koji ostatak kapanja sakuplja se odmah, a integrirani informacijski znakovi daju potrebne informacije.

VIŠE INFORMACIJA NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

Zaštitni vizir & dezinfekcija

Uz FACE VISOR FSO, naš vizir za lice izrađen od medicinske, vrlo lagane i lako dezinficirajuće plastike, naći ćete i druge proizvode kao što su dezinfekcijsko sredstvo za ruke ili površine, bez dodirni dozator za dezinfekciju i maske za jednokratnu upotrebu.

VIŠE INFORMACIJA NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

Info paneli

Obavijestite svoje kupce i zatražite njihovu suradnju u poštovanju higijenskih propisa s odgovarajućim znakovima. Plakati se mogu lako umetnuti i zamijeniti, a zaštićeni su i iza staklene ploče od akrilnog stakla tako da sve lako možete očistiti.

VIŠE INFORMACIJA NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

Info stupci

Info stupci su dostupni u 2 veličine za postavljanje na pod ili na stolove i pultove. Uz pribor možete dodati dodatne funkcije kao što su oznake i police za dezinfekcijsko sredstvo.

VIŠE INFORMACIJA NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

Kovinska 12, 10000 Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak: 9:00 – 18:00
Subota: na zahtjev
Zakažite sastanak:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 
concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska
(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.t-com.hr
http://www.concept-s.hr