Individualno opremanje trgovine uz concept-s

Provjerite najnovije novosti u dizajnu trgovina!

[concept-s] kombinira inovativne oblike prezentacije s optimalnim korištenjem prostora, s kojima se, zahvaljujući najsuvremenijim tehnikama proizvodnje i visokokvalitetnom dizajnu još bolje pripremate za budućnost i sve poslovne izazove. Bez obzira radi li se o cjelokupnom ili djelomičnom preuređenju, budući da su concept-ovi proizvodi dostupni godinama, vaše preuređenje će biti moguće i naknadno dopuniti.

Prikupite nove ideje i dodjite na individualno savjetovanje. Naši dizajneri interijera sa zadovoljstvom će ponuditi rješenje kreirano prema Vašim željama i zahtjevima, vodeći se pri tome optimalnom iskoristivošću prostora i povećanju prodaje i najvažnije Vašem proračunu!

Za sve rezervacije preko stranice www.optike.hr nudimo specijalan popust za sve projekte opremanja trgovina realizirane do 15.08.2018. Ne propustite!

 

INDIVIDUALNO PLANIRANJE TRGOVINE UZ CONCEPT-S

Zahvaljujući sofisticiranim prezentacijskim modulima i elementima za opremanje, prednosti projektiranja uz [concept-s] su kratko vrijeme planiranja i izvedbe, ekonomičnost i transparentnost cijena.

Dizajn, kvaliteta i funkcija zadovoljavaju najviše standarde. Optimalni preduvjeti za najbolji mogući rezultat, jer je zadovoljstvo kupaca naš najvažniji cilj. Drago nam je ponuditi Vam našu uslugu planiranja i zajedno s Vama realizirati jedinstveni koncept trgovine!

dizajn-indiv-opremanje

U 3 koraka do novog koncepta trgovine!

KORAK 1 – Konzultacije
Na prvom sastanku biti će raspravljene najvažnije točke projektiranja: koncepcija dizajna i visina proračuna. Naši dizajneri interijera savjetovat će vas pojedinačno i rado će odgovoriti na vaša pitanja. Radujemo se vašem pozivu!

KORAK 2 – Planiranje
Na temelju mjerenja ili dostavljenog tlocrta, kao i fotografija trenutnog stanja, pripremit će Vam se dizajn s tlocrtom i rasporedom elemenata, pogledima po zidovima, računalno generiranim 3D prikazima kao i izračunom cijene.

KORAK 3 – Realizacija
Naša kompetentna ekipa interijera i stručnjaka stoji Vam na raspolaganju tijekom cijele faze planiranja i izvedbe. Ako je potrebno, naš iskusni tim za montaže pomoći će Vam u postavljanju trgovine!

PS: Opremanje uz [concept-s] financijski je pristupačno! Našu opremu moguće je financirati i putem leasinga!
zadovoljstvo-indiv-opremanje

Zadovoljstvo kupca naš je najvažniji cilj

Naš cilj prilikom izrade projekata trgovina je stvaranje optimalnog koncepta opremanja za Vas i biti oslonac sve do završetka.

Sljedeće usluge su ponuđene:
nacrt (tlocrt i pogledi)
Prijedlozi boja i materijala za zidove, podove i stropove
– fotorealistični 3D prikazi
Ponuda cjelokupnog namještaja i ostalih elemenata

⇒VIŠE INFORMACIJA

ind-opremanje-3 indv-opremanje-4 indi-opremanje-5 concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr