LL Industrial: Izložbeni štandovi i pop-up trgovine

Već više od 25 godina razvijamo se prezentacijske sustave i prodajne elemente za oftalmološku optiku i slušnu akustiku, koji se uspješno implementiraju na svjetskom tržištu…Zadovoljstvo nam je predstaviti našu novu liniju proizvoda, koja je idealna za dizajniranje i postavljanje sajamskih/izložbenih štandova ili privremenih maloprodajnih prostora (kao što su pop-up trgovine) za upotrebu u različitim sektorima i industrijama.

Za sve dodatne informacije dostupni smo na + 385-1-2409-209 ili putem e-maila na concept-s@zg.t-com-hrIsto tako rado ćemo Vas informirati o našim posebnim uvjetima za dizajnere, arhitekte, posrednike u prodaji kao i sve ostale koji se bave opremanjem interijera!


ll-pop-hrv-2

LL-POP UP & LL-POP UP DUO!

LL-POP UP! definiert potpuno redefinira fleksibilne postave trgovina, privremene prodajne i akcijske prostore te sajmove: sklopivi sustavi okvira mogu se brzo i jednostavno postaviti gotovo bez alata i impresionirati svojim suvremenim industrijskim dizajnom.

Paneli, nosači proizvoda, police i ormarići, kao i dekorativna rasvjeta implementiraju se vrlo jednostavno u drugom koraku. Najbolji preduvjeti za mogućnost brze i jednostavne reakcije na promjenjive zahtjeve tržišta, kao što su sajmovi, izložbe, sezonska događanja ili potrebno preseljenje.

⇒ VIŠE INFORMACIJA

ll-pop-hrv-3 ll-pop-hrv-4

JEDNOSTAVNO I BRZO POSTAVLJANJE – GOTOVO BEZ ALATA!

Rasklopiti [ A ] metalni okvir
⇒ Učvrstite ukrute [ B ] i pribor za učvršćenja [ C ]
 Objesite panele [ D ] (jednostrano ili obostrano)

ll-pop-hrv-5 ll-pop-hrv-6

LL-POP UP! JEDAN SISTEM ZA SVE SLUČAJEVE

LL-POP UP! JEDAN SISTEM ZA SVE SLUČAJEVE

✔ lakše i brže postavljanje/sklapanje – kraće vrijeme montaže
Jednostavne i kompaktne ambalažne jedinice što rezulitra lakšim i jednostavnijim transportiranjem i skladištenjem koje štedi prostor
✔ savršen za privremene prostore i preseljenje – savršeno za pop-up! trgovine i događanja
veliki izbor nosača proizvoda i mogućnosti prezentacije
✔ mnoge mogućnosti prilagodbe zbog širokog izbora boja i materijala

⇒VIŠE INFORMACIJA

ll-pop-hrv-7 ll-pop-hrv-8

KATALOZI & ONLINE TRGOVINA:

Našu cjelokupnu ponudu možete pronaći i u [concept-s] katalozima: sada ih možete pregledavati on-line na slijedećem linku. Rado ćemo Vam ih poslati i u tiskanom obliku. Vaš kratki zahtjev mailom biti će dovoljan.

Na našim stranicama www.concept-s-design.com naći ćete i ostale proizovde iz naše standardne ponude, a naša nova online trgovina dostupna Vam je 24 sata što Vam omogućava jednostavnije naručivanje kao i bržu obradu Vaših narudžbi.

maloprodajni 3concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr