Novi katalog SHOP DESIGN SYSTEMS je sada dostupan!

PRETRAŽITE ONLINE ILI ZATRAŽITE SVOJ PRIMJERAK – DOVOLJAN JE VAŠ POZIV!

Concept-s je već više od 25 godina sinonim za visokokvalitetni, kreativni shopfitting i uživa svjetsko priznanje. Proizvodi concept-s usmjereni su na idealno predstavljanje robe s rezultirajućim poticanjem prodaje.

To je i svrha njihovih sustava dizajniranja trgovina, koje dizajniraju i izrađujemo za optičare, slušne stručnjake, sportske prodavnice, industriju satova i nakita ili buticima. Također Vas pozivaju da posjetite njihovu mrežnu stranicu na adresi www.concept-s-design.com. Tamo možete pronaći sve njihove proizvode i njihovu online trgovinu!

NOVI KATALOG:
DIZAJNERSKI SUSTAVI ZA OPTIKE & MALOPRODAJU

 

HORIZONTAL SHOP DIZAJNERSKI SUSTAVI

Duž profila mogu se fleksibilno postaviti različite vrste dogradnih elemenata na površinu prezentacije na našim horizontalnim sustavima. Kao što ste kod concept-s navikli na druge sustave dizajniranja trgovina, vaša zidna prezentacija može se brzo i bez napora preurediti tako da se prezentacija vaše robe može iznova i iznova dizajnirati.

 

VERTICAL SHOP DIZAJNERSKI SUSTAVI

Okomiti sustavi uključuju i naše dobro poznate pojedinačne cijevi za naočale, dostupne u otvorenoj i zaključavajućoj verziji. Čak i za izloge nudimo inovativne sustave. Zbog širokog spektra elemenata prezentacije i jednostavnog podešavanja visine, pomoću ovih sustava uvijek možete stvoriti nove ukrase.

 

SELECTIVE SHOP DIZAJNERSKI SUSTAVI

SELECTIVE SHOP sustavi prikladni su za predstavljanje i pričvršćivanje pojedinačnih proizvoda i nisu vezani za fiksne mrežice za planiranje u vodoravnoj ili okomitoj orijentaciji. Zbog mnogobrojnih mogućnosti i kombinacije s različitim nosačima proizvoda, sustavi nude visok stupanj fleksibilnosti za ukrašavanje zidova i izloga.

 

POKRETNE & INTERAKTIVNE PREZENTACIJE PROIZVODA

Pokretna prezentacija znači prikaze i koncepte trgovina koji pokreću robu, privlačeći pažnju prolaznika ispred trgovine i kupaca u trgovini. Kroz integraciju osobnih računala gotovo se dostupne informacije mogu povezati s prikazom robe i na taj način dovesti do uspješne harmonizacije internetskog poslovanja i stacionarnog trgovanja – posebno u doba velike konkurencije i rastućeg trgovanja na mreži.

Radno vrijeme: Kovinska 8, 10000 Zagreb, Hrvatska
Ponedjeljak – petak: 9:00 – 18:00
Subota: na zahtjev

Zakažite sastanak:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr