Higijena i prevencija: Pregradni zidovi i dodaci od [concept-s]

Uz Concept-s pregradne panele izrađene od akrilnog stakla za sprječavanje infekcije kapljicama, nudimo Vam dodatnu opremu poput ladica za bezkontaktni prijenos robe, obrazaca ili novca, kao i oglasne ploče i info prikaze s kojima možete obavijestiti svoje kupce i pitati za pomoć u provedbi higijenskih propisa. Za ostvarivanje HR promo popusta od 30% kontaktirajte direktno e-poštom ili telefonom.

Stojime Vam na raspolaganju za narudžbe i dodatne informacije, čak i u ovim vremenima, pozivom na broj +385-12409-209 ili putem e-pošte concept-s@zg.t-com.hr ili ksenija@concept-s.hr.

Sukladno trenutnoj situaciji i želji da pomognemo pokretanju poslovanja, do 31.05.2020. nudimo specijalnu promotivnu ponudu njihovih standardnih proizvoda s popustom od 30%!

Pregradni paneli za stolove i pultove

Moduli su dostupni u dvije veličine za jednostavno postavljanje na pultove, stolove i sjedeća radna mjesta, a na dnu imaju otvor koji služi kao prolaz za robu, obrasce ili novac.

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

Viseći pregradni paneli

Također nudimo viseće pregradne panele, koji se lako mogu montirati iznad radnih površina na stropu (bilo izravno ili pomoću montažne šine).

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

Vizir za lice i dezinfekcija

Uz FACE VISOR FSO, naš vizir za lice izrađen od medicinske, vrlo lagane i lako dezinficirajuće plastike, naći ćete i druge proizvode kao što su dezinfekcijsko sredstvo za ruke ili površine, kao i bez kontaktni spremnik za dezinfekciju.

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

Ladice za prijenos bez dodira

Pomoću naših ladica možete bez kontakta isporučiti robu, obrasce ili novac. Dostupne su u dvije različite veličine i izrađene su od akrilnog stakla koje se lako čisti.

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

Info paneli

Obavijestite svoje kupce i zatražite njihovu suradnju u poštovanju higijenskih propisa s odgovarajućim znakovima. Plakati se mogu lako umetnuti i zamijeniti, a zaštićeni su i iza staklene ploče od akrilnog stakla tako da sve lako možete očistiti.

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

Info stup za kupce

Info stupovi za kupce su dostupni u 2 veličine za postavljanje na pod ili na stolove i pultove. Uz pribor možete dodati dodatne funkcije kao što su oznake i police za dezinfekcijsko sredstvo.

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

Kovinska 12, 10000 Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak: 9:00 – 18:00
Subota: na zahtjev
Zakažite sastanak:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 
concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska
(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.t-com.hr
http://www.concept-s.hr