Sada je dostupan novi katalog STALCI i OGLEDALA!

Uz Concept-s otkrijte čitav niz prezentacija koje pružaju i pogledajte klasike, kao i novosti, stalaka i ogledala. Također šalju novi katalog u tiskanom obliku – Vaša kratka poruka je dovoljna! Nadamo se da ćete uživati u prikupljanju novih ideja!

PRETRAŽITE ON-LINE ILI ZATRAŽITE SVOJ PRIMJERAK: JAVITE NAM!

.

LL-POP UP!

Nova linija proizvoda na potpuno nov način definira fleksibilne prodajne dijelove i područja za unapređenje prodaje: Moduli se mogu brzo i jednostavno postaviti bez alata i očarati modernim industrijskim dizajnom.

IZRAVAN PRISTUP ONLINE TRGOVINI

 SHOP-IN-SHOP SYSTEM

Naši uspješni okviri Shop-in-Shop u različitim dimenzijama su dvostruke upotrebe! Savršeno su prikladni kao pregradni ili elementi za izlog, pomoću svojih panela, koji se mogu zakrenuti za 360 °.

IZRAVAN PRISTUP ONLINE TRGOVINI

 SAMOSTOJEĆI PREZENTERI

Naši samostojeći prezenteri omogućuju vam da jednostavno i brzo proširite svoj izložbeni prostor. Time će se povećati broj prikazanih okvira.

IZRAVAN PRISTUP ONLINE TRGOVINI

STOLNI STALCI

Naši ukrasni stolni stalci pružaju dodatne mogućnosti prikaza, čak i kada postoji nedostatak prostora, npr. na stolu. Otkrijte našu široku paletu stolnih stalaka!

IZRAVAN PRISTUP ONLINE TRGOVINI

 STALCI ZA OKVIRE I DEKORATIVNI STALCI

Dodajte završne dodire vašem dućanu s našim dekorativnim stalcima! Otkrijte našu veliku raznolikost u različitim izvedbama i bojama koje odgovaraju vašem interijeru.

IZRAVAN PRISTUP ON-LINE TRGOVINI

OGLEDALA

Iako naša zrcalna linija proizvoda ne odlučuje za kupca koji okvir odabrati, već nudi klijentu mogućnost preciznog pregleda svakog spektakla. Neka od naših ogledala su također dostupna s povećanjem.

IZRAVAN PRISTUP ON-LINE TRGOVINI

 LADICE & UMETCI

S našim ladicama dobro ste organizirani jer su savršeni kao dodatni prostor za pohranu i sortiranje robe. Uz naše umetke za pojedinačno rezanje, također možete napraviti red u postojećim ladicama.

IZRAVAN PRISTUP ON-LINE TRGOVINI

Radno vrijeme: Kovinska 12, 10000 Zagreb, Hrvatska
Ponedjeljak – petak: 9:00 – 18:00
Subota: na zahtjev

Zakažite sastanak:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr