Shopdesign 2.0 – koncepti interaktivne trgovine

Concept-s predstavlja sljedeću generaciju interaktivnih prikaza i koncepta trgovine koji pruža optimalnu prezentaciju robe s punim informacijama o proizvodima i kontrolom pomoću zaslona osjetljivog na dodir…

U vrijeme visoke konkurencije i rastućeg online trgovanja, nudimo savršeno rješenje za učinkovitu sintezu lokalnih trgovina, a informacije sve više dostupne virtualno.

SMART SELECT
Jedna platforma – mnoge prednosti

Odabirom naših interaktivnih prezentacijskih modula zajedno s inteligentnim softverom SMART SELECT ne investirate samo u futurističke prodajne sustave, već otvarate još više mogućih ušteda i promocija prodaje na nekoliko razina:

· Vaši klijenti imaju mogućnost potpuno se informirati i po potrebi dobiti dodatne savjete. Rezultat je optimalna usluga korisnicima uz dobro usmjereno korištenje prodajnog osoblja.

· Zahvaljujući minimiziranom konzaltingu možete se koncentrirati na druge glavne zadatke kao što su nabava, kontakt s dobavljačima i partnerima, itd. Također, ovdje se skrivaju uštede troškova i mogućnosti optimizacije.

· Brzo i jednostavno upravljanje sadržajem: Proizvodi i informacije mogu se brzo i jednostavno unijeti putem središnjeg sustava za upravljanje sadržajem i prenijeti na nekoliko zaslona osjetljivih na dodir.

· Kupci mogu pregledavati izlog 24 sata dnevno / 7 dana u tjednu ili zatražiti kontakt. Tako možete uvijek ostati u kontaktu s kupcem!

VIŠE INFORMACIJA

ELEVENDER
Sve o vašem proizodu!

ELEVENDER je sustav za prikaz i pohranu podataka u jednom s elektroničkom kontrolom i čuva robu u stalnoj cirkulaciji prema principu paternoster dizala.

Kontinuirana prezentacija rezultira u dvostrukom području prikaza i stoga zamjenjuje prostor za pohranu. Zbog stalnog kretanja prikazani su svi modeli. Ovo također kompenzira popratni učinak robe koja se skladištena u ladicama ne prodaje lako.

VIŠE INFORMACIJA

 

LIGHT UP
Svjetlo koje vodi do pravog proizvoda!

LIGHT UP pomaže korisnicima da pronađu pravi proizvod prema vlastitim, specifičnim zahtjevima korisnika interaktivno pomoću zaslona osjetljivog na dodir.

Nakon odabira, softver će kontrolirati integriranu rasvjetu na policama. Po završetku procesa odabira, police se osvjetljavaju proizvodima koji zadovoljavaju potrebe kupaca! LIGHT UP nije ograničen samo na jednog korisnika, zahvaljujući različitim bojama može ga koristiti nekoliko kupaca istovremeno.

VIŠE INFORMACIJA

MOVE

Prikaz vašeg proizvoda pomoću [e] pokreta!

Pokrenuli smo vašu prezentaciju! Police za naočale, nakit i visokokvalitetni dodaci stalno se kreću oko dvije osi. Pokret koji se kreće apsolutno je hvatač pogleda i kupca, bilo kao stolni ili prozorski prikaz!

VIŠE INFORMACIJA

 

Radno vrijeme: Kovinska 8, 10000 Zagreb, Hrvatska
Ponedjeljak – petak: 9:00 – 18:00
Subota: na zahtjev

Zakažite sastanak:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr