Trendovi u dizajnu trgovina na opti 2020 i dodatni popusti!

Concept-s Vas poziva na OPTI 2020 u Münchenu od 10. do 12. siječnja.
Zahvaljujući sofisticiranim prikaznim modulima i ugradbenim elementima, prednosti koncepata su kratko vrijeme planiranja i izvedbe, isplativa realizacija i transparentnost cijena. Dizajn, kvaliteta i funkcionalnost uspoređuju se sa najvišim zahtjevima.

Pružaju modularne koncepte trgovina koje se mogu prilagoditi svakom zahtjevu i proračunu. S njihovim modulima mogu se izvesti djelomične obnove, kao i cijele preuređenja.

Povodom sajma imaju, naravno, posebnu ponudu za vas:
Za narudžbe poslane tijekom dana sajma na našem štandu u Hali C4.411 omogućavamo 10% popusta i čak 20% popusta na naše stojeće prezentere i shop-in-shop sustave!

[concept-s] NOVOSTI: SHELF LOCK
SHELF LOCK je naš novi revolucionarni horizontalni sigurnosni sustav za prezentaciju naočala, a prvi će put biti predstavljeni na opti 2020.

Police koje se mogu zaključati prikladne su za sve vrste naočala. Dostupni su u različitim duljinama i izvedbama, a osigurani su ključem ili elektroničkom bravom.

VIŠE INFORMACIJA

NOVI [concept-s] KATALOZI SU DOSTUPNI!

Zadovoljstvo nam je predstaviti nove [concept-s] kataloge 2020: Uzmite nove primjerke na opti 2020 prilikom posjete našem štandu. Također vam rado šaljemo i naše nove kataloge. Kratka poruka s vaše strane bit će dovoljna.

Bilo da tražite rješenja za izloge, zidne prezentacije, savjetovanje i uslugu ili su vam potrebni sustavi dizajniranja trgovina, sustavi u trgovini, stojeći prezenteri, stolni stalci, ukrasni stalci za naočale ili ogledala – na [concept-s] pronaći će te sve kako bi vaše poslovanje izgledalo izvrsno!
VIŠE INFORMACIJA


VAŠ STRUČNI PARTNER U OPREMANJU

Već više od 25 godina concept-s je sinonim za kvalitetno, kreativno planiranje trgovina i jedna je od vodećih tvrtki u ovoj djelatnosti.

Također dizajniramo, planiramo i realiziramo kompletnu opremu za trgovine i na taj način stvaramo prilagođeni koncept opremanja. Tijekom postupka pratimo vas od osnovnog koncepta sve do njegovog dovršetka. Uvijek smo uz vas.

VIŠE INFORMACIJA


[concept-s] PREZENTERI & SHOP-IN-SHOP SUSTAVI


Želite li proširiti svoje područje prezentacije za sunčane naočale? Onda zgrabite!

Dakle, vaš izbor je vrlo jednostavan, sastavili smo naše najbolje prezentere i uvelike ih snizili 20%!Ponuda vrijedi za sve dolazne narudžbe do 29. veljače 2020. godine.


VIŠE INFORMACIJA

 

Radno vrijeme: Kovinska 8, 10000 Zagreb, Hrvatska
Ponedjeljak – petak: 9:00 – 18:00
Subota: na zahtjev
Zakažite sastanak:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska
(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr