Donosimo pokret u prezentaciju vaših proizvoda!

Svijet se okreće – mi također!

U svijetu brzih promjena koje zahtjevaju maksimalnu fleksibilnost i najbolju kvalitetu, pod ogromnim pritiskom troškova, potreban vam je pravi pristup kako bi zadržali svoje mjesto među brojnim konkurentima. Uz Concept-s imate partnera na vašoj strani koji već 20 godina uspješno drži naglasak na vašem proizvodu. Mi smo svjetski lider u našem segmentu, razvijamo nove prezentacijske sustave .

Donosimo pokret u prezentaciju vaših proizvoda!

Pokretna prezentacija je apsolutni mamac za oči,kao stolna, zidna ili varijanta za izlog. Police za naočale, nakit i ostali vrijedni dodaci se neprekidno kreću na ovalnoj traci.

move1
MOVE je višestruko primjenjiv:

Svojim dizajnom može se prilagoditi za postavljanje na postolja, ormariće,kao i stolna izvedba, samostojeći ili kao zidno rješenje. Prema Vašim zahtjevima i potrebama, napraviti ćemo prilagođen dizajn i troškovnik.

move2

Novi MOVE SISTEM SA 10, 14 ILI 18 POLICA

MOVE osnovni element u 3 standardne dužine:postolje napravljeno od aluminijskog profila, police od akrila(bijelo,sjajno) sa bijelim silikonskim podlogama, sa vitrinom od akrila (transparent) uključuje pogon i daljinsko upravljanje uz mogućnost led osvjetljenja.

move3
Vaše prednosti na prvi pogled:

  • Zbog svoje male visine moguće ga je koristiti kao samostojeći ili učvršćen na zidove i postolja.
  • Led rasvjetom vaš proizvod će biti prikazan u najboljem svjetlu!
  • Jednostavno upravljanje pomoću daljinskog upravljača.
move4

Više na www.concept-s.hr