Halid će u sljedećih nekoliko dana doznati hoće li mu se vratiti vid

Halidu Bešliću oko operirano u Belgiji

Halid će u sljedećih nekoliko dana doznati hoće li mu se vratiti vidOmiljeni pjevač u pratnji supruge i sina stiže kući na oporavak, a u sljedećih nekoliko dana će doznati hoće li mu se vratiti vid…

 

Halidu Bešliću napokon je operirano oko, i to u Belgiji. Nakon što se vratio iz Istanbula, gdje su liječnici savjetovali da je s operacijom najbolje pričekati još neko vrijeme, Halid Bešlić pomoć je potražio kod jednoga od najboljih svjetskih oftalmologa Carla Claesa u Antwerpenu.

Halid će u sljedećih nekoliko dana doznati hoće li mu se vratiti vid

 

 

– Nakon pregleda zatražio je Halidov pristanak za operaciju koji je odmah i dobio. Operacija je obavljena, oko je očišćeno. Nakon ovog čišćenja oka, još nema nikakvih prognoza za Halidov vid. Više će se znati za nekoliko dana te će liječnici odlučiti hoće li se presađivati rožnica – potvrdio nam je Halidov menadžer Damir Ramljak Tigar te dodao da se popularni pjevač danas vraća u Sarajevo.

 

 

 

Halid Bešlić nedavno je bio i u Istanbulu gdje su liječnici u institutu Retina nakon pregleda zaključili da je za operaciju još uvijek rano. Od izlaska iz bolnice Halid je bio na rehabilitaciji u Fojnici, gdje su ga posjećivali brojni prijatelji, kolege glazbenici i obožavatelji. Među njima je bio i izbornik Obale Bjelokosti Vahid Halilhodžić koji mu je darovao dres svoga reprezentativca Didiera Drogbe.

Preuzeto iz: www.vecernji.hr