Individualna rješenja za akcijsku prodaju

Prostor akcijske prodaje nudi posebne mogućnosti prezentacije za ekskluzivne marke, predstavljanje novosti u ponudi i akcijsku prodaju…

Poštovani,

Prostor akcijske prodaje nudi posebne mogućnosti prezentacije za ekskluzivne marke, predstavljanje novosti u ponudi i akcijsku prodaju. Ovdje će Vaše marketinške aktivnosti, kao npr. oglas u novinama, za klijente dobro sigurno i javno prezentirati. Predstavite se ciljano određenoj grupi kupaca koristeći mogućnosti vizualizacije Vašeg  korporativnog dizajna, sezonskih tema i marketinških akcija.
Ovdje radite sa ciljano umetnutim promjenjivi i individualiziranim displayima, kojji kod Vaših kupaca bude jednoobraznu, prepoznatljivu sliku. Na taj način kupcima olakšavate orijentaciju i stvarate ugodan i dopadljiv ugođaj u trgovini.

Srdačni pozdravi

Ksenija Ban
voditelj prodaje i marketinga

 

Univerzalan za svaki prostor

ASIS

 

 

 

 

 

 

 

Naši uspješni  Shop-in-Shop-okviri su apsolutan top spot sa dvostrukom upotrebom. Zbog svoje mogućnosti rotacije pleksiglas panela za 360°  ističu se kao razdjelnik prostora ili element za izlog a Vi možete  tako izložene naočale bitno uvećati. Posložite si sami svoj osobni modul prema vlastitom nahođenju, prezentirajući naočale otvorene ili pod ključem, u kombinaciji sa zrcalima ili kontejnerima, naravno u različitim dimenzijama, ovisno o željama i potrebama

+ idealni za podjelu prostora ili izlog trgovine

Redovna cijena od  5.715,00 kn  sada od 4.572,00 kn

 

 

 

 

Fleksibilno dekorativni

AR & ASP

 

 

 

 

 

 

Ovi moduli nude se ističući se kao rješenja uštede prostora sa mogućnošću fleksibilne dekoracije. Na  policama s nagibom, napravite  naročito jednostavnu dodatnu prezentaciju naočala – jednostavnije ne može! Skuplje naočale zaslužuju pak, pakiranje sa stilom. Smještajem naočala u pleksiglas vitrine će vrijednost okvira ili naočala biti dodatno podvučena. Tako prezentirane, klijent ih može obići i pregledati sa svih strana, a usprkos tome naočale su zaštićene od prašine, dodira i krađe.

+ rješenje za uštedu prostora
+ prezentacija visoke kvalitete u pojedinim vitrinama 

Redovna cijena od   2.208,00,00 kn  sada od  1.766,40 kn

 

 

 

 

 

 

 

Multifunkcionalni i praktični

ASIS c

 

 

 

 

Ovdje ćete naći nove varijante iz  Shop-in-Shop-pobitelji Oprema je isto tako moguća u kombinaciji s kontejnerima i policama za odlaganje.  Tu je naravno moguće i obostrano opremanje, sa čime je optimalno korištenje prostora garantirano, uz to istovremneo dobivate dodatan prostor za skladištenje.

+ Prezentacija naočala + skladište!

+ mogućnost izrade u različitim veličinama

+ u kombinaciji s policama za odlaganje

Redovna cijena od   5.505,00 kn  sada od  1.766,40 kn

 

 

 

Individualno kombiniranje

AR

 

 

 

 

Sa ovim Modulima možete birati između otvorene ili zatvorene prezentacije, različitih vrsta pleksiglasa kao i fiksne ili rotirajuće izvedbe. Odlučite se za jedan poseban motiv prema Vašoj želji i mi ćemo samo za Vas napraviti individualni stalak!

+ otvorena ili zatvorena prezentacija

+ fiksna ili rotirajuća izvedba

+ mogućnosti individualnog tiska

+ dostupno u različitim širinama

Redovna cijena od   4.678,00 kn  sada od  3.742,40 kn

 

 

 

 

 

Newsletter Special

Naručite sada i osigurajte si popust od 20% na sve Module za akcijsku prodaju iz našeg aktualnog MODULAR 2 Kataloga!

Ova ponuda vrijedi za sve narudžbe zaključna sa 23. srpnjem 2009 za sve primatelje ovog Newsletter-a. Molim naručiti mailom na concept-s@zg.htnet.hr
Unaprijed hvala!