Individualna rješenja za prezentaciju u Vašem izlogu

Izlog trgovine je kao Vaša posjetnica…

Poštovani,

Izlog trgovine je kao Vaša posjetnica.

Tu je prvi uvid u Vašu ponudu proizvoda koje nudite kao i Vaše trgovine, a mi znamo da je prvi dojam najvažniji! Fleksibilnost i lako preuređivanje također su neophodni. Osim toga, prezentacija u izlogu mora biti dostupna i iz trgovine.
Ono što optičar pokazuje danas, više nije isključivo roba – mnogo više se radi na osobnom kontaktu s klijentom, prezentaciji usluga kao i provedbi marketinških kampanja.

Srdačni pozdrav

Ksenija Ban
voditelj marketinga i prodaje

 

Fleksibilan i prilagodljiv

 

 

S15 & S15P

Ovaj modul je idealan za velike a plitke prozore u izlogu.
Dekoracija funkcionira kako prema van tako i prema trgovini, a zbog promjenjivog postera više nema prepreka za promjene prilikom raznih tipova akcija i oglašavanja.
cijena: od 2.151,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reprezentativno i pozivajuće

 

 

S15H, S15V, S15V LED & S15A

Upoznajte Vaše kupce s ponudom Vaših proizvoda u visini očiju – sa ovim visećim vitrinama Vaša prezentacija naočala biti će najuspješnija!
Napravite lijepu i informativnu prezentaciju u izlogu Vaše trgovine kroz vodoravno slaganje ili postavljajući jednu iznad druge, kao i kombiniranjem sa atraktivnim promjenjivim posterima.

Zahvaljujući opcionalnoj LED rasvjeti Vaš izlog je u punoj ljepoti vidljiv i noću!
cijena: od 1.296,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekorativan i funkcionalan

 

 

SPT

Zahvaljujući fleksibilnosti našeg dobrog poznatog sistema P.O.S. stolova za prezentaciju napraviti ćemo osnovu za Vašu prezentaciju proizvoda s mogućnošću stalnih promjena i dopuna.
Uz velik izbor pripadajućeg pribora kao što su police, vitrine, držači naočala, poster paneli i sl. možete brzo i prema potrebi jednostavno redizajnirati izgled prezentacije prema različitim temama ili željama.
cijena: od 4.200,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Individualno i sofisticirano

 

 

SP1, SP2., SP3 & SP4

Ovi sofisticirani Moduli nude brojne mogućnosti prezentacije ekskluzivnih modela i brandova. Centralni paneli se mogu promijeniti bez napora, tako da ih perfektno možete prilagoditi svom korporativnom dizajnu ili marketinškoj akciji.

Obostrana varijanta komunicira također i sa kupcima u trgovini tako da Vaš kupac, u kombinaciji sa ladicama na potpuno izvlačenje, može odmah početi sa izborom naočala.
cijena: od 2.760,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raznovrsni i okretni

 

 

SR5 & SR7 & SR9

Ovi rotirajući okviri idealni su zbog velikog broja naočala koje možete prezentirati u izlogu a montiraju se između poda i stropa
Prezentacija naočala na ovim modulima, osobito je prikladna u trgovačkim centrima, gdje je trgovina pročelja potpuno otvorena za vrijeme poslovanja trgovine.

Tijekom dana na taj način se daje jedna otvorena i pozivajuća prezentacija što mami kupce. Tijekom večeri i vikenda to je opet vidljiva prezentacija ovaj put zaključana iza stakla, ali koja se definitivno kroz izlog obraća kupcima.
cijena: od 3.885,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter popust

Naručite sada i osigurajte si 25% nižu cijenu na sve module za izlog iz našeg aktualnog MODULAR 2 kataloga!
Ova ponuda vrijedi za sve narudžbe do 30. studenog 2009. za sve primatelje ovog Newsletter-a. Molimo naručite na e-mail concept-s@zg.htnet.hr
Najljepše hvala!