Koliko pasa vidite na slici? Broj otkriva koliko ste mentalno stari

OVA OPTIČKA zagonetka postala je hit na društvenim mrežama jer navodno otkriva kakva je vaša mentalna dob. Dobro je pogledajte i recite nam koliko pasa vidite.

 

Minimalan broj je četiri, a neki ih uspiju razaznati i do sedam. Prema nekim tvrdnjama, oni koji to uspiju vrlo su mladi u duši, a njihova mentalna dob je između deset i 20 godina,.

Ako vidite četiri psa, vaša mentalna dob je 20-25 godina. Vi ste umjetnički i literarni tip osobe. Volite stvari gledati iz svježe perspektive i često idete na koncerte i promocije knjiga. Bučna okolina vam ne odgovara, a volite jednostavnim mislima održavati svoj mozak mladim.

Ako vidite pet pasa, vaš je mozak star između 25 i 30 godina. Vi ste oličenje jednostavnosti. Ne volite komplicirati, bilo da je riječ o ljubavnim odnosima, bilo da je riječ o jednostavnim stvarima poput večere. Vaš društveni krug je malen pa su i šanse da se nađete u neprilici malene.

Ako vidite šest pasa, vaš je um između 30 i 40 godina. Vi ste pomalo staromodni i oprezni, ali i osoba kojoj se ljudi mogu povjeriti. Prijatelji često od vas traže savjete jer misle da ste zreli i stabilni. Niste upadljivi i veoma ste prizemljeni.

Ako vidite sedam pasa, doslovno ste dijete. Veoma ste naivni, jednostavni i ljubazni, poput djeteta.