Ljubavna Vogue linija sunčanih naočala

Kolekcija naočala u 6 različitih boja posvećena je –  zaljubljenima…

Moda je predivna igra koja zahtijeva i blagi dodir ironije. Od sedamdesetih godina kada je nastao uzevši ime kao i najprestižniji modni časopis na svijetu, Vogue Eyewear dizajnira dioptrijske okvire i okvire za sunce za znatiželjne i dinamične mlade žene koje obožavaju modu i vole se poigravati sa stilovima.

Takve strastvene modne poznavateljice prve su kod prihvaćanja nekog trenda, stil im je svestran i glamurozan, lakomislen i zabavan. Vogue naočale biraju da bi se mogle osjećati kao top-modeli svaki dan, baš kao Gisele Bundchen i Daria Werbowy, celebrity glasnogovornice branda u proteklim sezonama. Godine 1990. Vogue postaje dijelom Luxottica asortimana i bilježi veliki uspjeh.

Vogeu Eyewear ove godine obilježava Valentinovo novom kolekcijom sunčanih naočala Love Vogue u šest različitih boja, posvećenu onima koji vole romantiku.

Okvira inspiriranog osamdesetima i izdužene siluete, kolekcija Love Vogue odaje homage ljubavi svojim ekskluzivnim modelom VO 2676S. Otisci u obliku srca na prednjici, romantični uzorak s unutrašnje strane okvira i posebno pakiranje ove kolekcije, odraz su ovog posebnog dijela godine za sve zaljubljene.

Modeli su dostupni u trendi bojama za sljedeće ljeto – dvobojni okviri savršeni su za mlađe, otkačenije osobe, dok su crni okviri idealni za one koji preferiraju klasični look. Svaki model iz Love Vogue kolekcije originalan je modni dodatak i unikatan poklon za nekog posebnog u svim prigodama.

Preuzeto iz: www.she.hr