opti 2011 – hvala na posjeti!

Zahvaljujemo na posjeti na opti ’11 u Minhenu od 28.-30. siječnja 2011!

Za sajam smo kao i uvijek, pripremili posebne kreativne i inovativne prijedloge spremne za Vašu trgovinu…

 

 

U blizini našeg štanda u Halle C4 Stand 406/507 ponovo smo bili prisutni kao glavni sponzori OPTIMIERT štanda-trgovine, projekta magazina DER AUGENOPTIKER. Već treći puta smo u suradnji s partnerima iz optičke industrije sagradili kompletno opremljen dućan u hali C4 402/503 gdje su stručni vodiči posjetiteljima objasnili naš koncept uređenja. Oprema trgovine i koncept prostora iznova je oduševila posjetitelje kroz inovativnu prezentaciju proizvoda i pomno odabran dizajn. Pri tome su posjetiteljima bili ponuđeni brojni prijedlozi za dizajn vlastite trgovine, uz primjere kako možete postići veću zaradu, bolju posjećenost i višu dobit. Više informacija o projektu OPTIMIERT možete naći na web stranici www.optimiert-mustershop.de

 

Hvala Vam što ste se odazvali u tako velikom broju!

 

Srdačni pozdravi

Ksenija Ban

Voditelj marketinga i prodaje

 

FRAME

Postignite maksimalnu fleksibilnost u opremanju trgovine: Korištenjem raznih nosača robe, boja i mateijala trgovina se pojavljuje u potpuno novom izgledu bez dodatne izgradnje zidova!

Konstrukcija se sastoji od panela sa različitim nosačima proizvoda, koji su istaknuti individualno postavljenim okvirom. Time dobivate mogućnost da u bilo koje doba jednostavno promijenite nosače proizvoda jednostavnom zamjenom panela. Također i cijeli okvir može promijeniti izgled bez velike nadogradnje, npr. jednostavnim dodavanjem panela s grafikom.

 

SWING

SWING je novo “čudo količine” i kombinira elegantnu prezentaciju naočala sa malom povšinom potrebnom za skladištenje velikog broja proizvoda. Površina trgovine je skupa i mora biti iskorištena na najbolji mogući način!

Otvaranje bočnim izvlačenjem stalka omogućeno je zahvaljujući rotirajućem sistemu kojim su proizvodi u svakom trenutku na dohvat ruke. Sa različitim frontama i opremanjem raznim sistemima prezentacije, izuzetna raznolikost SWING stalka, optimalno se uklapa u individualno predstavljanje I opremanje prostora prema Vašim željama.

 

SHOP-IN-SHOP

Naš vrlo uspješan sistem Shop-in-Shop-okvira u raznim veličinama je apsolutni top spot uređenja interijera sa dvostrukom namjenom!

Zbog svojih 360° rotirajućih panela odlični su za podjelu prostora ili izloge. Broj izloženih naočala može se na taj način multiplicirati prema potrebi. Vrlo jednostavno možete izabrati Modul koji će odgovarati Vašim potrebama: odlučite se za otvorenu ili zaključanu prezentaciju naočala i kombinirajte je sa zrcalima i (ili) kontejnerima svih vrsta i veličina.

 

SHINE

Nova definicija u prezentaciji sunčanih naočala: Laserom se gravira raster mreža na pleksiglasu i cijelom površinom osvjetljava sa LED rasvjetom.

Budući DA svijetle samo gravirana područja, rasvjetu smo postavili gdje je i najviše želimo: odmah iza sunčanih naočala. Time smo dobili dvije vrlo važne prednosti: prije svega za ugradnju rasvjete sada je potrebno samo 1,5 cm! Daljnje prednost je energetska učinkovitost: LED-tehnologija reducira potrošnju struje faktorom 10 u odnosu na klasična rasvjetna tijela, dok im je vijek trajanja 10 puta duži!

 

STYLE SELECT

STYLE SELECT je novi prodajni alat za interaktivan izbor naočala. Za vrijeme isprobavanja naočala, kupci se mogu fotografirati ili snimiti video i potom se pregledavajući neposredno nakon probe, mogu samostalno odlučiti za odgovarajući model naočala koji optimalno zadovoljava njihove potrebe dobrog vida i izgleda!

Sa posebno razvijenim software-om i odgovarajućim hardware-om kao i kamerom s vrlo visokom rezolucijom, STYLE SELECT je dostupan kao stolna izvedba ali također i integriran u zidne ili samostojeće panele.

 

STYLE SELECT funkcije:

 

  • živa slika
  • snimanje slika i filmova
  • ikona za pregled slika
  • izbor uz povuci & ispusti
  • zumiranje

 

 

 

COVER UP!

Sa COVER UP! – našim novim dekorativnim sistemom blendi – nudimo Vam još više mogućnosti dizajniranja. Naš široki izbor boja plexiglasa i drvenih dekora, omogućava optimalnu adaptaciju Vašem korporativnom dizajnu.

Aplikacija je vrlo jednostavna: blende se učvršćuju direktno na aluminijski profil. COVER UP sistem blendi dostupan je kao dodatni pribor u concept-s programu visećih vitrina, rotirajućih i samostojećih, Shop-in-shop okvira kao i drugih concept-s proizvoda s aluminijskom konstrukcijom.

Za više informacija posjetite nas na stranici www.concept-s.hr