Optika online

Acuvue kontaktne leće u Optika online.

Acuvue kontaktne leće tvrtke Johnson & Johnson od kojih izdvajamo jednodnevne kontaktne leće 1 Day Acuvue Moist i Acuve Oasys su savršen izbor za zaštitu Vaših očiju od štetnog UV zračenja.

Kontaktne leće po najpovoljnijoj cijeni u Hrvatskoj, sa besplatnom dostavom i to bez upotrebe kreditne kartice te plaćanjem po isporuci možete osigurati preko Optika Online, s kojima će Vaše oči biti presretne.

Preporuka je oftalmologa da se koriste kontaktne leće koje imaju zaštitu od 99% za UVB i 95% za UVA zrake. Kod mekanih kontaktnih leća najveća postignuta UV zaštita do danas je 98% UVB i 88% UVA, koje posjeduju Acuvue kontaktne leće tvrtke Johnson & Johnson. Zaštitni faktor ugrađen je u sam materijal leća tako da se ne može istrošiti tijekom nošenja kontaktnih leća.

Znate li na koji se način u potpunosti možemo zaštititi naše oči od UV zračenja?

Nošenjem kontaktnih leća s UV zaštitom koje zaštićuju oči od zraka koje se reflektiraju od površine mora, pijeska i ostalih površina, a koje šešir ili naočale ne blokiraju.

One također prekrivaju najosjetljivije dijelove površine i štite unutarnje dijelove oka od UV oštećenja. One su također jedina raspoloživa zaštita u trenucima kada oči nisu zaštićene naočalama ili kapom, bilo da su zaboravljene ili ih se ne može nositi zbog nepraktičnosti tijekom sportskih ili drugih tjelesnih aktivnosti.

Preko Optike Online možete naći i kontaktne leće u boji koje mogu promijeniti ili poboljšati vaš fizički izgled tako da se uz medicinske svrhe mogu nositi i kao Vaš novi modni dodatak.

Za siguran boravak na suncu i moru odaberite najbolju zaštitu za vaše oči i uživajte u ljetu!

Preuzeto sa: net.hr
Za više informacija posjetite: www.optikaonline.hr