Oštar vid u nekoliko sekundi…i u pola cijene!

Počeo je ljetni popust od 50% na sve metode laserske korekcije vida u Optical Express centru u Zagrebu…

 

Optical Express centar u Zagrebu jedini  u ovom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute. Riječ je o standardu koji prate svi centri laserske korekcije vida ove respektabilne međunarodne tvrtke, a njih je više od 200.

 

Optical Express Grupa, čiji je član i zagrebački centar, osnovana je 1991. godine i danas je vodeća europska grupa u refrakcijskoj kirurgiji.

Nije samo tehnologija ono što izdvaja Optical Express. Tu je i ogromno iskustvo od preko 700 000 zahvata laserske korekcije vida, konstantna ulaganja u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja. Iz tog razloga pacijenti mogu biti sigurni da su im na raspolaganju vrhunska skrb i vrhunsko kliničko iskustvo.

Svi oftalmolozi grupe  su  specijalisti u području refrakcijske kirurgije te ih svake godine evaluira Međunarodni savjetodavni odbor za medicinu (IMAB) čiji su članovi neki od vodećih svjetskih kirurga, stručnjaka za refrakcijsku kirurgiju.

Među njima su dr. Steve Schallhorn, bivši ravnatelj Oftalmologije Američke mornarice i prof. Jan Venter, vodeći očni kirurg u svijetu. Na godišnjim IMAB-ovim sastancima, naši kirurzi stječu znanja o najnovijim dostignućima na području laserske korekcije. Ono što nas posebno čini ponosnima je da tim statističara svakodnevno obrađuje podatke iz naše baze (Clinical Outcomes) u kojem se nalaze svi podaci svih pacijenata  čitave grupe, i temeljem tih podataka unapređuje znanja svih kirurga u grupi – objašnjava Ana Kričković, voditeljica zagrebačke klinike.

Statistike nesumnjivo pokazuju kako je Optical Express “broj jedan” u Europi za lasersku korekciju vida, a da se zahvati ni u čemu ne razlikuju u, primjerice, Londonu i Zagrebu potvrdio je i dr. Steve Schallhorn, predsjednik IMAB-a i medicinski direktor grupe. “U svijetu imamo više od 200 klinika i konzultacijskih centara. Klinika u Zagrebu ni po čemu ne zaostaje od klinika u ostatku Europe. Dapače, apsolutno jednaku kvalitetu usluge pacijent će dobiti ovdje u Londonu i u Zagrebu” – ističe dr. Schallhorn ne krijući zadovoljstvo postignućima kirurga sa zagrebačke Nove Vesi. Povjerenje stručnom liječničkom timu zagrebačkog Optical Expressa – prof. dr. sc. Zdravku Mandiću, mr. sc. Deanu Šariću i dr. Zdeslavu Vukasu – pokazali su do sada mnogi pacijenti.

Među pacijentima zagrebačkog centra do sada su se našla i mnoga imena javnih osoba. I oni su nam redom potvrdili kako je riječ o kratkom i bezbolnom zahvatu koji im je promijenio život. Među njima su Goran Ivanišević, košarkaški trener Neven Spahija, televizijska novinarka i urednica Mirna Zidarić, rukometni reprezentativac Jakov Gojun, manekenka Iva Jerković, olimpijka Ivana Brkljačić i mnogi drugi.

Ako ste i vi zainteresirani više informacija možete dobiti na broj telefona 48 60 643 ili 48 60 644.

Preuzeto iz: www.opticalexpress.hr