Premijera nove kolekcije Sheriff&Cherry naočala u Zagrebu

Premijera će se održati od 27. do 31. svibnja u Galeriji Kranjčar na zagrebačkom Kaptolu…
Prije nekoliko tjedana na svom blogu Rihanna je objavila fotografije na kojima nosi sunčane naočale brenda Sheriff&Cherry, kreativca Maura Massarotta. Naime, prema pisanju svjetskih medija Rihanna ima novi omiljeni Sheriff&Cherry model sunčanih naočala – G11 Bubblegum Pink! Ove “svjetski poznate i tražene” Sheriff&Cherry sunčane naočale biti će predstavljene i domaćoj publici. Naime, Galerija Kranjčar na zagrebačkom Kaptolu od 27. do 31. svibnja postat će privremeni Sheriff&Cherry dom!

Tada će u galeriji biti organiziran privremeni, petodnevni Sheriff&Cherry Showroom uz predstavljanje najnovije kolekcije sunčanih naočala Sheriff&Cherry te izložbu fotografija i instalacija ‘Sheriff&Cherry + Synchrodogs’. Ovaj događaj ujedno je i najava FOR 2013 glazbenog festivala koji se od 21. do 23. lipnja ove godine održava na otoku Hvaru! Naime, u sklopu zagrebačke prezentacije najnovije kolekcije sunčanih naočala Sheriff&Cherry, na programu su i ranovečernji nastupi poznatih domaćih DJ-a i glazbenika, kao što su: Stringbox Quartet, Biskoteka, Band from Japan, Homeboy, Symbolone i Ivna. Biti će to 5 dana sunčanih naočala, mode, fotografije, glazbe, hrane i zabave, a svakim danom od 18 do 20h biti će upriličen Happy Hour (Aperitiv time).

Projektom u zagrebačkoj galeriji Kranjčar, Sheriff&Cherry će obilježiti i pokretanje svoje internet trgovine sheriffandcherry.com koja je s radom započela prije nekoliko dana. Svi posjetitelji događaja ‘Sheriff&Cherry + Synchrodogs’ svojom posjetom Galeriji Kranjčar ostvarit će posebne pogodnosti kod narudžbe i ekskluzivne kupovine modela sunčanih naočala iz pre-jesenje (pre-fall) kolekcije Sheriff&Cherry.

Preuzeto iz: www.buro247.hr