Silmo 2010 – do 4% više posjetitelja

Silmo organizatori su objavili da je posjećenost ovogodišnjeg sajma porasla za 4%, a najviše ističu podatak da je broj inozemnih posjetitelja dramatično porastao…

 

“Blagi pad, 6% manje prisutnih francuskih stručnjaka je opravdan značajnim porastom sudionika iz inozemstva koji je porastao za 14%”, rekla je glasnogovornica događaja.

“Pozitivnija globalna ekonomska klima i blizina Roissy-Charles-de-Gaulle aerodroma je privukla veliki broj međunarodnih posjetitelja, i na taj način ojačala položaj Mondial de l’Optique na međunarodnoj poslovnoj platformi, sa ukupno 33.065 posjetitelja (do 4% više) tijekom četiri dana trajanja događaja.”

Glasnogovornica je također rekla da su iz perspektive posjetitelja, bile vidljivi neke transportne poteškoće, osvrćući se na štrajk na dan otvaranja i radove preko vikenda na RER željezničkoj liniji koja povezuje francuski glavni grad sa izložbenim centrom.

“Alternativna prijevozna sredstva su osigurana od strane organizatora sajma za rješavanje ovih problema,” komentirala je.

 

Silmo 2010 održan je u Parizu Nord Villepinte od 23. do 28. rujna.

Sa www.silmoparis.com prenosimo najavu sajma:

Mnogo više od sajma, Silmo je također…

..sve raznolikiji i gostoljubljiviji poslovni forum koji potiče umrežavanje, poziva stručnjake da dijele svoju viziju industrije, te gradi i jača međusobni dijalog unutar sektora.

Silmo broji:

1.000 vjernih izlagača
40 000 visoko motiviranih posjetitelja
4 dana prepuna akcije

Silmo je istinski pokretač za nove proizvode, brendove i trendove šireći sektor cijele optike i očnih pomagala: dioptrijske i sunčane naočale, leće, oprema, optički instrumenti, poteškoće sa vidom, kontaktne leće, itd.

Preuzeto iz: http://www.optometry.co.uk
                     www.silmoparis.com