Spahija progledao!

Naš poznati hrvatski košarkaški trener, Neven Spahija, odlučio je laserski korigirati dioptriju i svoje povjerenje je dao centru za lasersku korekciju vida, Visumed Zagreb, članu Optical Express grupe. Košarkaški trener, Neven Spahija, laserski korigirao vid u VisuMedu!

Iako više aktivno ne igra košarku, Neven Spahija, bivši izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije odnedavno ponovo može sigurne ruke I bistra pogleda zabijati trice, barem rekreativno. I to zahvaljujući VisuMed centru koji je ovom 46-godišnjem bivšem košarkašu laserski skinuo dioptriju. I kao što je Spahija u slavnim danima punio protivničke koševe, tako je u Visumedu, klinici za lasersku korekciju vida u zagrebačkom Centru Kaptol, ovom sportašu omogućeno da jasno vidi riješivši ga dvije muke odjednom.

Naime, uz dioptriju -2,25 i -1,50, Nevenu Spahiji metodom LASIK uklonjen je I asigmatizam, pa sad može ležerno zaigrati bez optičkih pomagala: naočala ili leća.A budući da je nakon bogate košarkaške karijere Neven Spahija trenersko iskustvo stjecao je u klubovima Cibona, Krka Novo Mesto, Avtodor Saratov, Euro Roseto, BC Lietuvos Rytas I Maccabi Tel Aviv i u protekle tri godine je osvojio prvenstva s Rytasom iz Litve, Maccabijem iz Izraela I Tau Ceramicom, sad će moći budno pratiti I kristalno čisto vidjeti što njegovi igrači rade na košarkaškom terenu. I na vrijeme uočiti greške I ispraviti ih da bi sa svojim timom postigao još dosta zapaženih rezultata…I osvojio još mnoga prvenstva….

Više informacija o laserskoj korekciji vida možete pronaći na www.visumed.hr.

Preuzeto sa net.hr