Sunčane naočale koje su zarazile svijet

Sunčane naočale Thierry Lasry su izbor broj jedan za mnoge slavne osobe…

Sunčane naočale su it komad u svakom godišnjem dobu koji naglašava stil i osobnost osobe koja ih nosi, a kada je riječ o osebujnoj osobnosti tko je može opisati bolje od Brenda Thierry Lasry?

Francuski brend sunčanih naočala Thierry Lasry je lansiran 2006. godine, a proslavili su se otkačenim dizajnom vintage naočala.

Iako modeli izgledaju djetinjasto i pomalo pretjerano u kratkom su vremenskom razdoblju postale pravi hit, posebno kod svjetski poznatih ljepotica.

Mnoge zvijezde poput Jessice Albe, Anne Hathaway, Rihanne, Lady Gage, Dite von Tess, Alicije Keys i Madonne koja ima vlastitu liniju sunčanih naočala Dolce & Gabbana, obožavaju ovaj francuski brend te su u trenu nabavile omiljeni model neobičnog uzorka i dizajna okvira.

Mačkasti okviri raznoraznih boja i uzoraka od kojih vam se može zavrtjeti u glavi fantastičan su modni dodatak koji i najjednostavniji stajling u trenu pretvara u originalnu kombinaciju.

To zna i prekrasna Eva Mendes koja svoj omiljeni plavo zeleni model nosi svakodnevno i kombinira ga uz casual traperice i vestu za odlazak u trgovinu, elegantnu suknju i bluzu za šetnju gradom ili zavodljivu haljinu za večernji izlazak u restoran.

Preuzeto iz: www.zadovoljna.hr