SUPER HI-VISION – Savršena zaštita uz beskrajno jasan pogled

Sredinom svibnja MobiOptika kreće s novim lagerom Hoyinih leća oplemenjenim Super HI-Vision slojem, a uz njih darujemo i super garanciju na sloj! Hoya Super Hi-Vision je jedini zaštitni sloj za naočalne leće s garancijom od čak 2 godine!


Dugogodišnjim iskustvom i učestalim razvitkom unutar kompanije razvio se Super HI-Vision sloj. Hoyin cilj je bio razviti sloj koji uklanja neugodne reflekse uzrokovane ogrebotinama, zadržava vidnu oštrinu i svojstvo AR, zadržava bolje raspoznavanje boja, zadržava naše samopouzdanje kada ekstremni uvjeti poljuljaju našu sigurnost u dobar vid. Uz sve to najveći izazov je bio razviti sloj koji će svojim svojstvima zadržati čvrstoću. Nanošenjem Super Hi-Vision sloja, naše naočalne leće su zadržale čvrstoću gotovo kao mineralne. Najbolji japanski tehnolozi u Hoyi razvili su tehnologiju idealnog spajanja sloja sa lećom i dokazali kako je sloj otporan na oštećenja u ekstremnim uvjetima. Leće su testirane čeličnom vunom, brusnim papirom i najvažnije podvrgnute su Bayerovom testu tvrdoće, koji se izvodi specijalnim kamenjem. Dosadašnje vrijednosti test slojeva bile su od 2 do 3, a sada su podignute na razinu od 8 do 10 čime je dokazan napredak u tom pogledu.
Sa sigurnošću tvrdimo da je Super Hi-Vision sloj najčvršći na tržištu stoga smo uz svaki par leća oplemenjenim tim slojem odlučili pokloniti garancijsku knjižicu kao dokaz njegove superiornosti na tržištu. Garancija je valjana u trajanju od dvije godine uz pravilno rukovanje lećama.

Za više informacija posjetite našu web stranicu  – www.mobioptika.hr.